söndag 2 september 2012

Söndag, v. 35


Godmorgon Sverige
Lite trött efter den sena gårdagskvällen, perhaps.

På Ingrids axlar
Bra utkik. Här är vi då på söndagsutflykt. Målet är Kandidatvägen. Vi har inte förannonserat vår resa utan hoppas blint att det ska nå framgång, annars finns det gott om lekparker i området, så oss skulle det sällan gå någon nöd på.

Ute på gården
Här försöker undertecknad förklara ett och annat om sand.

Katten
Det här är alltså Plintan, ursprungligen döpt Plintux (som en slags parodi på Linux-distributioner). Det är en underbart vacker katt. Faktum är att det är den mest bedårande katten jag skådat under mitt tjugoåttaåriga liv. Pälsen är mjuk, just likt ett duntäcke.

Pizza
Vi unnade oss pizza. Jag bestämde mig för att prova ett nytt hak. Det blev Atlanta på Carlshem. Jag försökte matcha min och Ingrids klassiska Ihab/Kebab (Ali Baba, Sofiehem) och det närmsta jag kom var Kebab och Romantica. Så blev det också. Det var gott, om än jag under inmundigandet satt och grubblade på om det hade varit värt att betala fyrtio kronor mer för en familjepizza (enl. uppg. tänkt för 4-5 personer). Nå. Man ska inte gråta över spild mjölk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar