lördag 1 september 2012

Lördag v. 35


Tidig inspark
Det regnade när jag slog upp mina klarblå kristaller för dagen. Nå. En frukost och sedan satt jag på svarta stålhästen, avfärd mot stadskärnan. Här är klockan cirkus tio i åtta och jag passerar precis NUS för att bräda Svingen. Little did I know, cirkus femton timmar senare skulle här en smärre olycka ske. Nå. En heldag väntade. Kan nämna att det skulle bli bra drag i butiken, det ruskiga vädret till trots.

Tvättstugan
Notera det suddiga objektet. Det är en träpinne som Klara precis avfyrar. Väl fångat, vill jag tycka. Rörelseoskärpa när den gör sig som allra bäst.

Festligheter på Stipendiegränd
Sällskapar med gänget på Stipendiegränd. Allehanda sysslor. Playstation 3 med NHL i vardagsrummet, Super Mario Bros 3 (NES) i ett hörn i samma vardagsrum, och i köket spelades det poker. Då jag växte upp med en strikt policy beträffande hazard och dubbel avböjde jag. Det är dock tydligt att Petter tar hem stora vinsten denna kväll. Just ja, markerna motsvarar givetvis tändstickor, så inte Storebror tror att det förekom organiserat spel denna kväll.

Cykelincidenten


Det var när jag och Emil var på väg ner på stan som det small till under en omkörning, detta (givetvis) som vi susade nedför Svingen. Skadorna för vår del var överkomliga, Emil fick några smärre beslyrer. Här är vi och kollar på det, för säkerhets skull.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar