torsdag 30 augusti 2012

TV: "Mad Love" (2011)Det här blev då denna torsdags lilla tv-pilot. Faktum är att just som jag hade slagit igång visningen slog igenkänningsfaktorn mig. Inte då så att jag kände igen mig själv i serien, utan jag kände igen att jag sett scenerna tidigare. Det stod snart klart att jag faktiskt sett hela avsnittet. Som min perception ibland sviktar och minnet är av modell "bra men kort" kollade jag dock igenom hela de 21 minuterna.

Jason Biggs har en av huvudrollerna. Efter att nu ha kikat lite så har polletten trillat ner, han är ett av de mest kända ansiktena från American Pie filmerna. However, i mitt stilla sinne fick jag för mig att han var en av huvudpersonerna från Vänner. Jag vet inte vem jag blandade ihop honom med, men troligtvis var det Matt LeBlanc. Nåväl. Ben har en bästa kompis, Larry, spelad av vem jag först trodde var Jack Black, men som skulle visa sig vara Tyler Labine. Hursomhelst, de påminde inte bara om varandra per kroppshydda, utan även gester och beteende. Inga särskilda konstigheter med misstagandet från min sida, vill jag här mena.

Nå. Som av en slump ska Ben i början springa på Kate, spelad av ingen mindre än Sarah Chalke, för mig mest känd som Dr. Elliot 'Barbie' Reed i Scrubs. De träffas på taket av en skyskrapa i New York. Det är kärlek vid första ögonkastet, och att Ben har en flickvän som han sedan en tid tillbaka förgäves försökt bli kvitt gör inte saken mindre komplicerad. Vidare, Kate har en kompis, Connie (spelade av Judy Greer), vars karaktär kommer att bli "that bitch" som ständigt munhuggs med den snudd på överviktiga slusken Larry.

"If the only thing produced in the entire world were alcohol. So right now I'm imagining a world where all the textiles and lumber and oil are instead, alcohol. There still wouldn't be enough alcohol in the world to make me sleep with you."

Det är varken mer eller mindre. Karaktärerna är enkla att hålla koll på då de skiljer sig rätt starkt från varandra, och allt har sin gilla gång. En typisk sitcom som inte kommer hålla mer än en säsong. Mycket riktigt, kan jag ju med enkelhet säga, så här med facit i hand, efter första säsongen blev det cancellation. Håll tillgodo.

Recensioner:
@ Los Angeles Times
@ The TV Critic
@ Variety
@ IGN
@ Slant Magazine


Förhandstitt:


Officiell webbplats:
http://www.cbs.com/primetime/mad_love/

För den mindre nogräknade:
Mad.Love.S01E01.HDTV.XviD-LOL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar