tisdag 21 augusti 2012

Tisdag v. 34

09:08
Frukost bestående av sockerkaka.
09:20
Ingrid jobbar med inköpslistan.14:37
Till min stora besvikelse är köttvagnen bortrullad.14:42
Det vill sig då inte bättre än den bild som följer.21:47
Jag får i kvällsuppdrag att köpa mjölk och välling. Först upp till Supermarket på Ålidhem centrum. De har inte 3 års välling, så jag tar den som är lämpad för tvååringar. Som jag rinner nedför slätten duggregnar det, men ångesten över att jag inte gjort nog slår mig. Jag fattar ett snabbt beslut, och susar vidare, förbi hemmet. Regnet tilltar. När jag kommer in på ICA Maxi är jag genomblöt, men jag får i alla fall rätt välling. Jag väljer självutcheckning över disk (med interaktion med kassör) framför den vanliga maskinen, för att kunna uppvisa Supermarket-kvittot och stolt påtala min pärs. Inte så att jag ville skina, jag bara var. När jag kommer över tröskeln berättar jag stolt om äventyret, och ger Ingrid som enda uppgift att knalla upp och lämna tillbaka tvåårsvällingen på centrum under morgondagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar