söndag 29 juli 2012

Söndag v. 30


16:02
En slags sen lunch. Det handlar om en låda färdigmat var Dafgårds är firmatecknare. Jag har käkat den förr, och den smakar ungefär likadant nu som då. Slank i varje fall ner, som jag var mitt i en stojig söndag på stormarknaden.20:50
Hemmavid. Vi har besök av den lilla Emil. Här kör Klara runt honom på den klassiska bilen. Klara har rullat runt på den här bilen mer än bara en gång, kan jag säga.21:18
Mums. Röda vinbär växer i buskarna runt om på Ålidhem, så också utanför porten. Det blommar för fullt och Klara käkade delvis direkt från busken, men lade också ett och annat bär i skålen.21:20
Så här kunde t.ex. en klase se ut. Kan tipsa om att man ska hålla upp grenar och kika under dom. Det kan se ut att vara en tom buske men lyfter man bara lite på kjoltyget så ska den komma att visa sitt sköte, var de allra härligaste av röda bär komma att dölja sig. Mums.20:43
Middag. Jag älskar kyckling av den här varianten. Lite grönt (gurka) till det, en får ju inte riskera åka på skörbjugg, right? Nä, skämt åsido, när det kommer till balanserad kostcirkel är jag banne mig en självlärd mästare. Det kommer naturligt med åren.21:50
Inte här har vi några konstigheter. Det är bara 'yours truly' som har slagit krämig gräddglass, äkta vispgrädde, och rödvinbär i mixern. Så här blir det, och så serverades det också till flickorna — och mig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar