lördag 4 augusti 2012

Lördag v. 31


18:28
Det är lördag och också en regnig sådan. Här är det bara ett bara ett par timmar sedan jag klivit av min heldag. Jag hade med andra ord inte direkt gått miste om något kanonväder. Sommaren i sig har varit katastrofal, kan jag inflika, när vi ändå petar i ämnet som heter väder & vind. Nå. Här är vi ute på gården.19:20
Klara sitter i vardagsrummet och leker med de ponnyhästar som hon kommit att älska så mycket. Varför ska det vara så dyra? Oj oj oj.19:32
Tvättstugan. Min blick föll på skylten som satt halvknepigt fastklämd vid en sådan där tub för papper. Allt såg gammalt ut. Vibben av miljön var ungefär densamma som i de kloaker där Jokern blir opererad i Batman (Tim Burtons, från 1989). Ni kan säkert se kopplingen.21:00
Att käka middag rätt sent verkar nästan vara satt i system, men skoja inte att det var gott. Drottningen gör sagolik potatisgratäng, och här käkas det benfri karré till. Oj oj. Ingen extra sås behövs när man har detta. Kan också tillägga att måltiden inte behövde saltas överhuvudtaget. Allt var perfekt 'as is', och jag fick till och med en lunchlåda över.21:34
Den lilla busen har byggt in mig i min mysdräkt och, ja...22:08
Här har vi precis varit och hämtat ut tvätten från torktumlaren, jag och prinsessan. Hon har ställt sikte på en spännande vattenpöl som hon vill plaska i. Märk väl hur hon har tagit av sig sandalerna, och gjort sig redo att plaska genom det skitiga vattnet på gårdsasfalten. Jag tänker på den klassiska matinéfilmen Rännstensungar. Jag såg den vid flertalet tillfällen som liten grabb. Bra film, förresten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar