fredag 3 augusti 2012

Fredag v. 31


13:14
En lagom sen lunch. Ja, jag är ju av den person att jag faktiskt kan uppskatta en dagens första riktiga måltid som inte är så där rysligt sent. Det känns t.ex. bra mycket bättre att luncha vid ett än så tidigt som elva. Det handlar om att jag ska stoppa på födan längre. Inte så att jag försöker hamstra, men man vill ju aldrig ha den där smygande/krypande känslan inifrån kistan, right? Här blev det lösvikt från Matcity. Det var i vanlig ordning Johan som levererade. Han har framhållning. Får jag välja kassa efter preferens så går jag nog till Johan.16:14
Det här var lite festligt. Rickard ville fastslå att man kunde gömma pennor i min buske. Jag var helt övertygad om att han misslyckades med att pilla in pennan, och så att säga hade dragit sig tillbaka. Jag tar sedan en egen penna och ska visa Rickard att det faktiskt är fullt möjligt att gömma en penna i min buske. Jag skruvar lite, och så sitter den. Det är då jag vänder luren mot mig och skjuter av ett foto. Som jag petat ner telefonen i fickan och tar ut pennan som jag själv stoppade in faller plötsligt ett föremål till marken alldeles intill. En andra penna. Det är då jag förstår att Rickards penna faktiskt också fastnade. Jag blir då alldeles till mig. Helt lyrisk blev jag.21:25
Det är en sen middag och det är ett klassiskt upplägg med spaghetti och köttfärssås. Jag är en rätt enkel kille. Det blev en bra kväll. Ingen direkt sovmorgon väntade den kommande lördagen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar