torsdag 2 augusti 2012

Torsdag v. 31


09:50
Underbara förmiddagsfika. Morgonmöten när de är som allra bäst.17:31
Jag drar här en blådåre. Vi talar om en liter Yoghurt som jag har fyndat nere på Konsum Matcity. Jag pressar den i två omgångar. Känns schysst med mejeriprodukter, nyttigt för kistan, med mera.19:51
Här är jag hemkommen. Har hunnit leka lite ungdomligt med min hustru, när något gick förfärligt snett. Plötsligt blev jag här liggande med ett bett (läs: homo sapiens) vid min axel. My wife went BSDM with a twist, all of a sudden. Holy.20:41
Prinsessan i soffläge. När jag var upp på centrum med henne tidigare fick hon syn på hallon. Hon tjatade "Snälla. Snälla. Mamma blir glad!" lät det, och visst slutade det med att artikeln gick igenom självscanningen. Också skulle Klara själv visa sig vara den största slutkonsumenten av produkten.21:01
Middag efter klockan nio på kvällen kanske är lite sent, men ibland blir det så. En enkel variant med bratwürst och sådan där kryddstark korv blandat om vartannat. Det var faktiskt inte alls tråkigt. Ni ser väl hur jag har mixat vitlökskräm? Classy.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar