tisdag 19 juni 2012

Tisdagen v. 25


17:06
Lunch, så här sent? Är det okej? Det var tiden. Den visslade iväg. Så slog det mig, att jag bommat första måltiden. Klara fick välja vilken soppa jag skulle inmundiga. Det blev Sparris. Fabrikat Blå koppen. En klassiker. Hon smakade, och efter en stund ville hon ha mer, då var det slut.18:10
Middagen, blott en timme senare. Jag tryckte i mig varenda tugga. Fick nästan lite 'glupska skuldkänslor' efteråt, sådana som jag tror medlemmar i sådana fruktansvärda föreningar som Viktväktarna får. Men då så rationaliserade jag min stora aptit med att jag faktiskt inte hade ätit någon lunch, och då blev tallriken (troligtvis just över kilot i storlek) plötsligt helt okej. Svartpeppar körde jag förresten i kraftiga mängder. Jag blev sur för att det kom så lite ur karet när jag skakade, så jag skruvade bort locket och hällde. Då kom det mycket. Det fick jag smaka.19:07
Så hade den här tisdagen passerat i revy, och det var läggdags. Även jag knöt mig, det vankades tidig uppstigning nästkommande onsdag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar