måndag 18 juni 2012

Måndag och vecka 25

10:11
Byggnaden med glasfasaden på V. Norrlandsgatan. Skulle hämta ut blanketterna för att träda in i A-kassan. Motigt bara att det är så förbannat dyrt.10:55
Sitter på Sambandscentralen och arbetar.12:02
Ärtsoppa på balkongen.12:04
Jag ser drottningen på andra sidan bordet. Det är nåt speciellt.
Tigern väcks, och blott trettio sekunder senare bar jag in henne.14:20
Som jag skulle inträda ärans tjänst vid fyra bestämde vi oss för att hämta Klara tidigt. Det var i Gunnas park och när vi anlände var det full fläkt. Vi stannade nån kvart och småpratade. Barnen hade så roligt.14:50
Här har vi anlänt till Returbutiken, där Ingrid sa sig ha i sikte att leta efter möblemang som förde tankarna till Mad Men och 60-tal. Jag anade att det i själva verket mest skulle synas slitet trä från 80- och 90-tal. Det skulle visa sig finnas lite allt möjligt. Det är ett stort varuhus, faktiskt.15:01
Det här var som hittat. En oöppnad figur föreställande Marge Simpsons. Jag vände på den och ser den ursprungliga prislappen sitta kvar, den är angedd i USD och det står att läsa "Universal Studios Orlando" längst ner. Figuren kändes inte helt splitterny. Returbutiken skulle ha femton kronor och jag lyckades rutinerat att pruta ner det till 14 SEK i kassan. Jag och Ingrid talade sinsemellan om hur vi skulle bevara plastfiguren oöppnad, och lägga ut den på eBay, just for kicks.


15:24
När vi lättade ankar la jag märke till vilka klämkläcka cykelställ de låtit konstruera. Jättefestliga. Tänk så trevligt med kreativa, innovativa människor. Tänk om vi skulle släppa alla patent och låta människan skapa för att utveckla.Dagens Instagram
Som jag skrev i själva bildtexten när det begav sig, visst, det tillhör Miljonprogrammet, men visst är det vackert. Har ju närmast min första lägenhet att jämföra med, utsikten bjöd då på Strömgården, och asfaltsgatan däremellan. Den här vyn framför den, alla dagar i veckan.Dagens Wordfeud
Här var det jämt. Observera den nedre raden till vänster; LÅSES. Fatta förstå hur jag kläckte in "ID" där, vågrätt med I mot S, där bildande "IS". Där avslutade jag spelet med en vinst på 338 mot 323 poäng. Det är lite så Calle tycker om att arbeta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar