tisdag 29 maj 2012

Tisdagen


12:05
Jag överraskade drottningen med färdig sallad. Hon kontrade med att föreslå att vi skulle inmundiga den ute på gården. Sagt och gjort. En termos fylldes med kaffe och en stund senare satt vi där ute. Hon skulle dock ha tagit en tröja. Inte många plusgrader i norr så här års, och blåste gjorde det. Vi käkade ute, men gick in och drack kaffe.13:30
Ingrid började spela 'The Legend of Zelda: A Link to the Past' sent igår kväll, och nu har hon kommit sig en bit på vägen. Hon säger dock att hon nötte just det här spelet med sin syster när de var små. Själv var jag alltid lite avundsjuk i smyg på killarna som pratade om Zelda och MMORPG, då de kändes belevade, och jag själv inte har spelat mer än på sin höjd tio minuter Zelda i hela mitt liv. Nåväl. Jag har andra färdigheter. Jag är t.ex. oslagbar i 'Super Mario World', också det till SNES.13:54
Klockan två inträdde jag ärans tjänst och just där innan hävde jag en kopp nattsvart kaffe ur den nya högteknologiska maskinen med touch display. Gott smakar det också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar