söndag 29 april 2012

Söndag


08:52
Jag har gjort dygnsvilan hemmavid, med flickorna för allmän observation på avdelningen. Skönt att bo så nära. Sköterskorna har ju berättat att Barn #3 har hela Norrland som upptagningsområde, så man har sett många böka runt på avdelningen med bokning av resor etcetera. En annan har fem minuter på cykel.09:51
För en tjugolapp får vuxna käka frukost i kafeterian, för de inlagda barnen är det givetvis 'free of charge'. Nå, det gällde att få valuta för pengarna så jag brassade givetvis på. Gott var det, och som jag hade en dag i ärans tjänst framför mig var det med gott fog jag käkade som en sann matador.10:06
När jag satt och tänkte igenom hela alfabetet efter inmundigad frukost, tittar jag upp mot väggen. Jag ser ett fotografi, föreställande ingen mindre än kronprinsessan Victoria, omgiven av barn. Hon har minsann varit här. Vilken humanitär hjälte vi har i monarken. Big up!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar