lördag 28 april 2012

Lördag

08:44
Så här tidigt på dagen byggdes det pussel och humöret var gott. Jag gjorde mig redo för en dag i ärans tjänst och hann lägga ett par glada bitar innan det var dags för avfärd.13:48
En lunch av det enklare slaget. När jag glider in på den klassiska hamburgerrestaurangen noterar jag att en reklamskylt säger "Äntligen tillbaka!" intill produkten "Double Cheese, 20:-". Visst blir jag nyfiken. Dessa små burgare för blott en guldpeng stycket har jag ju snudd på förätit mig på, så visst måste man undersöka. Jag beställer en vanlig, och en dubbel. Kollar ängsligt på klockan som det är lite stressigt. Så möter tjejen i kassan blick. Hon meddelar att något blivit fel, och undrar om det går bra med två Double Cheese istället. Ni behöver knappast fundera länge på mitt svar i detta läge.19:04
Nå, det är nu det tråkiga kommer in i bilden. Under dagen får jag höra att Klara varit tröstlös under dagen, och hela tiden sagt att hon haft ont i pannan. Då vår lilla prinsessa blivit opererad i ryggmärgen för bara en dryg vecka sedan åkte Ingrid in med henne, och blev åter inlagd på Barn 3, som en del i rutinerna. Strax efter sju glider jag då in med pizza från Ali Baba, vårt främsta val av bagare och leverantör när det kommer till denna italienska delikatess.19:40
Jag kikar ut på innergården på barnavdelningen. Nästan all snö har försvunnit, sen sist vi var här, och det var som sagt bara en vecka sedan vi checkade ut.22:28
Det flaggar på min lur. Det är Carl Johan, en festprisse från Skellefteå. Det är alltid trevligt att hänga ut med honom, och jag har på förord att det kommer besök från bl.a. Örnsköldsvik, inför den stundande Valborgshelgen. Jag vill inte vara en 'party pooper' och svara och säga att vi ligger på sjukhus osv så jag ignorerar helt sonika varje samtal. Det skall också komma att bli ett par påringningar (samt text) under helgen. Nå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar