onsdag 2 maj 2012

Måndag & Valborgsmässoafton


10:09
Oh. En frukost av det annorlunda slaget.
Hamburgerbröd, I mean, vem gör så? Jag. Så klart.14:32
Varsin mugg. Ingrid tar cappuccino, jag tar espresso. Meningen var att jag skulle göra det läckert och slå en hederlig svart kaffe på en stark espresso, men det föll på att maskinen ville ha en femtioöring extra för espresso. Detta annonserades inte någonstans synligt på maskinens yttre. Borde jag ha reklamerat hela affären? Skämt åsido, denna espresso gjorde mig gott. Den var faktiskt smakrik.16:16
Att döma av den synliga kontrasten mellan skugga och solljus på husfasaden kan det bli goda utsikter för Valborg här i Umeå och på Ålidhem. Intressant. Jag gjorde rentav ett beskuret Instagram av den här bilden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar