tisdag 10 april 2012

Tisdag.

Orkanstyrka på vinden hela dagen.12:27
Trampade förbi ÅC och inhandlade lunch.13:22
Misslyckades med nämnda lunch. Helt i enlighet med 'trial and error' gjorde jag då om (tack ICA Basic för 3-pack), denna gång med stor framgång som resultat.14:47
Jag strålar samman med drottningen. Hon skiner i min fina röda t-shirt som jag fått av Blodcentralen för att jag är duktig med jämna mellanrum.15:53
Även prinsessan är på plats. Hon älskar att åka rullbräda. Det enda rättssnöret hon ännu har att rätta sig efter är att aldrig stå på brädan, utan endast sitta. Det är trots allt en fråga om att fullända balans att åka skateboard, något som en erfarenhet åkare känner väl till.16:46
En sväng förbi lekparken uti förskolan Solskenet.18:21
Oh middag. Älskar den här varianten på grädde och kyckling.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar