lördag 21 april 2012

Lördag

09:46
Klantig som jag är lyckades jag glömma hämta ut tvätten igår fredag. Ja, jag hade bokat tvättstugan 19-22 och därefter slår e-tidlåset igen och undertecknad står utelåst, vilket var exakt vad som hände. När det rör ett tidpass under dagen får man ta vacker sked i mun och t.ex. sätta sig (förslagsvis med netbook el. telefon) utanför tvättstugan och invänta den goda själ som bokat nästkommande pass, så att man får slinka in med h*n. Nu gick alltså inte detta. Lyckligtvis hade ingen bokat det tidiga passet (7-10) denna lördag (alla räknade väl med att vara fyllsjuka), så jag hade i alla fall tur i oturen. All tvätt hämtades kvart i tio. Sweet!10:31
Kring halv elva är det mys i soffan som gäller.10:45
En kvart senare vet jag inte vad Klara har för lömsk plan i skridande verk, med nåt är det. Man kan se det i hennes blick.10:47
En nattsvart kaffe, en banan, och en clementin får utgöra en slags brunch.15:02
På eftermiddagen var vi nere på Strömpilen och ICA Maxi. Det käkades varmkorv i fastfood-lobbyn. Sånt gillar vi, i synnerhet Klara.16:25
Jag hade blivit så läskad av varmkorven så väl hemma kunde jag inte hålla fingrarna i styr längre, utan hettade upp en restlåda.19:00
Klockan var sju när den riktiga middagen serverades. Shit, så gott det var. Den gamla oxen gör sällskap.19:38
Ett litet spöke iklädd IKEA-bag.20:00
Mysig avslutning med godis och den där fartdåren Steve McQueen.
Jag är mest för choklad, medan drottningen käkar Ahlgrens.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar