söndag 22 april 2012

Söndag


13:07
När en söndag inleds med plättar eller tunnpannkaka (eller "pannkiz", som min mamma brukade säga) är det hyfsat lättande. Lustigt nog har det också blivit så att det i ungefär tre fall utav fem antyder att eder hängivne är trött i åtminstone en av sina två klarblå kristaller.15:01
Det är inte alls ovanligt att vardagsrummet ser ut ungefär så här. Inga konstigheter, utan bara livet med en huserande treåring.16:47
Nämnda treåring tycker givetvis om att gunga.18:02
Eder hängivne är ekonomisk, och syr sina underkläder för hand med nål och tråd i mån av tid. På så vis tjänar jag både pengar och spar på jordens resurser. Jag är briljant, i all min enkelhet.18:48
Oh. Den här middagen. Det är ju knappast första gången. Som jag älskar den.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar