fredag 20 april 2012

Fredagen — äntligen hemma

09:20
Jag blir räckt detta lilla paket, och det står tämligen omgående klart att detta tids nog kommer att ersätta det Movicol som vi idag ger prinsessan dagligen. Ett litet pulver som ger magen det där lilla extra för att puttra på utan förstoppningar och dylikt, inga konstigheter.



09:31
En slags frukost äger nu rum ute i pentryt. Mamma häller upp mjölk och Klara ser åtminstone halverst intresserad ut.



11:01
En sista tur på den gula cykeln som hon lärt sig att navigera fram så smidigt. Det är Brio som tillverkar dessa, om någon undrar. Det svarta längst ner till höger på fotot är mamma Ingrid intill vårt rum.



11:30
Nej, nu är det banne mig pannkakor som gäller. Kaffemaskinen i bakgrunden har levererat den svarta brygd som ryms i glaset, så klart.



12:10
Djuren har hamnat helt tokigt, och ämnar uppsöka sjukhuset ämnet för homo sapiens eller människor.



12:12
I väntan på mormor.



12.22
Så var vi hemma på gården. Äntligen. Måndag-fredag på sjukhus. Herre jössus.



15:41
En eftermiddagstupplur tar vi oss. Sömnen har varit knakig under hela sjukhusvistelsen. Här ser man Klaras plåstret över snittet efter operationen tydligt.



16:53
Klara är åter på banan. Nu byggs det pussel.



19:23
Jag gjorde turen ner till Strömpilen och Ica Maxi för att handla mat. Vädret var inte direkt prima ballerina, men det fick gå ändå. Här var jag åter i trappuppgången. Ryggsäcken full med mat, och benfri karré i ett paket i min näve.



21:11
Äntligen middag. Oh. Den här portionen stämplade jag rakt av. Det var också länge sedan jag var så mätt. Jösses vilket soffläge jag intog efter inmundigandet. Ni skulle bara veta. Givetvis hann tvättstugan gå i baklås klockan tio.



21:58
Klara är uppe sent. Jäser på pappa, som också jäser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar