fredag 2 mars 2012

Sextiosju. Avrundning.

Var meningen att skriva avrundning men det blev fel. Undra hur... äh... Fuck it. Ligger och lyssnar på Perfect från Jamaica. Låten heter Hail Selassie och är minst sagt klibbig. Ska nog slänga på nåt simpelt virtuellt som avrundning, sen sängen som gäller. Blir nog piloten på Alla älskar Raymond. Vilken enkel människa jag är, som droppar de svenska titlarna. Snart gör jag likadant med film. Kom förresten på att jag måste återuppta mina ronder i Wordfeud. Veckan började (truth be told) minst sagt dank, men nu är det dags att ta det tillbaka. Oh. Gjorde en enkel middag. Fortfarande rätt sätt sen lunchbuffén, ju. Godnatt. Just ja, flickorna var underbara där de låg i soffan (djupt försjunkna i nåt visuellt) när jag kom ut från badrummet tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar