fredag 2 mars 2012

Porslinslivet

Oh. Så jobbigt med alla kroppsliga utgifter. Att sitta här och begrunda är emellertid allt som oftast ack så behagligt. Mitt fönster mot verkligheten. Kom förresten precis med bussen inifrån den centrala bebyggelsen. Gjort en heldag. Underbart. Gick med fänrik och lunchade på Eastern Palace. Needless to say; vi åt som vildar. Backning med lite rå fisk med ingefära och wasabi blev det givetvis. Oh. Sen hann jag besinna drottningens önskan om salta ess och lyxig choklad på Sega råttan, just innan jag - som av Ödets slump - prickade en avgång. En verktygslåda har jag också inhandlat. Ett riktigt kap. Billigare kit (med de vanligaste bits och verktyg) får man leta efter. Nu ska jag runda av min session och göra mig ren. Vi ses. Åter, trevlig helg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar