tisdag 20 mars 2012

Så sov hon

12.34
Jag knallar in på Universitetssjukhuset, målpunkt T(andläkare), och åker upp till våning tre. Förklarar för tjejen att jag på nåt sätt lyckats bli "primärskriven" vid Folktandvården på Ersboda, och att jag önskade stå här istället, som jag tillhör Ålidhems församling och det på alla sätt och vis är smidigare för mig. Den unga tjejen förklarade för mig att de hade kommunens längsta köer, så att det kanske var strategiskt av mig att stå någon annanstans. Jag insisterade på att få tandvård på rätt ställe var viktigare för mig. Hon gjorde de nödvändiga klicken i datorsystemen. Sedan pratade hon med mig om att apotekets sköljmedel var bättre än Listerine på alla sätt och vis. Det stod tydligen på mitt personnummer att jag regelbundet använder Listerine. Oj oj. Storebror ser dig.12.46
Lunch. Riktigt nice!14.53
Jag stör mig i vanlig ordning på fläkten i nätaggregatet. Den är av klar budgetmodell och lever rövare ljudmässigt konstant och konsekvent. Den enda fungerande "work-around" är att ställa burken på sniskan. Det ser dock hyfsat F'ed up ut, ja.15.10
Klara är precis hämtad hos Greta. Hon är på bra humör och roar sig med att vandra efter snö- och iskanten vid vägskälet. Hon balanserade fram säkert en hundra meter innan intresset svalnade.


15.28
Vi har precis rullat in i Vita huset (Strömpilen) och förbereder inköp och äventyr.16.14
Efter inköpen avnjuter Klara en varmkorv i förbutiken. Hon fick i sig hela, och även en hel Smil.16.54
Hemmaplan. Släpar upp alla matvaror i den fiffiga kombination av bag och skydd som man kan lägga i gallret under barnvagnen. Hur smidigt som helst, nästan.19.41
Den underbara middagen stod här på bordet. Underbart kött med sagolik potatisgratäng. Vi tömde givetvis en hel ugnsform, och även det dryga kilot kött gick rakt ner i familjemedlemmarnas kistor. Majestätiskt.23.09
Jag konstaterar att jag trots den smidiga uppstarten av Wordfeud versus drottningen häromdagen, inte verkar mycket bättre än att jag närmar mig en förlust. Som ni säkert förstår var förlusten ett faktum redan vid nästa drag.Klockan var inte mycket över sex på kvällen när prinsessan föll i sin dygnsvila. Nå, hon behöver den. Detta var då tisdagen. En härlig sådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar