torsdag 6 november 2014

Torsdag, v. 45En helt vanlig torsdag. Inledningsvis kastade jag ett öga ut genom köksfönstret, jag fann då att temperaturen hade stigit litegrann sedan förmiddagen, då Ingrid väckt mig med den förskräckliga nyheten att det var sisådär tio minusgrader ute. Nåväl, det var fortfarande kallt. Jag samlade emellertid styrka, och en stund senare tog jag en kort promenad ut till miljöhuset med mina gamla basketskor, som sjöng på sista versen för typ ett halvt årtionde sedan, men som jag ändå envist låtit behålla, stående högt uppe i ett klädskåp, mest för att det är (eller ska man säga "var") ett par prestigefyllda AND1. Nå. På vägen stannade jag till vid Ingrids cykel, och gav mig själv en eloge för att jag hade varit duktig så sent som igår onsdag, och skiftat till dubbdäck både fram och bak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar