måndag 3 november 2014

Måndag, v. 45


Förmiddagen
Ingrid hade ett ärende in till stan, så mitt på dagen gjorde vi således en inresa. När vi i anslutning till tågstationen passerade genom gång- och cykeltunneln under Blå vägen slog det mig att arkitekt faktiskt gjort det här småläckert, eller åtminstone fått till en hyfsat urban utformning. En throw-up gör sig i min mening som bäst i den här typen av miljö, om än det alltid bör påpekas att ett mynt består av två sidor.

Efter ärendet i stan åkte vi raka spåret ut till McDonald's vid Green Zone, Ersboda, var lunch i form av varsitt mål inmundigades. Jag unnade mig rentav sådana där friterade droppformade saker som innehåller en het sås. Ja, femton kronor kostar typ fyra stycken, vilket kanske inte är jättebilligt, men ack så gott.


Eftermiddagen

På eftermiddagen tog vi cyklarna en sväng upp till Kandidatvägen för att hälsa på familjen Karlsson i deras rymliga fyra på fjärde våningen. Vi hade — som vanligt — glömt Klaras cykelhjälm på förskolan, så det fick bli hockeyhjälmen, hur WT detta nu än må se ut, för övriga världen. När vi kom fram till lägenhetsdörren så var det ingen mindre än Emil själv som öppnade dörren, och jag då drog brett på smilbanden och svarade med att avfyra en liten blixt med min digitala assistent.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar