lördag 25 oktober 2014

Lördag, v. 43
Lördagen inleddes med att jag ryckte in för ungefär en halvdags jobb. Kaffe och frukt kändes nyttigt till morgonmötet. Punkt. Glad i hågen kom jag hem till tjejerna på eftermiddagen. Då jag nyligen har löst mina nyliga cykelbelysningsproblem gav jag Klara det gamla lykthuset att måla. Lilltjejen var snabbt framme med vattenfärgerna, och en stund vid köksbordet senare var målningen fulländad. Rätt schysst, hon höll sig till rätt kulört, så att säga.

Ytterligare nån timme senare framåt eftermiddagen fick hon för sig att hon ville lära sig diska. Diskmaskinen har ju (suck) nyligen havererat, så nu är det handdisk som gäller. När kvällen infunnit sig fann jag mig själv kikande på text-tv, en tämligen primitiv — men stundtals ACK så värd — form av medierapportering. Jag fann mig själv läsa om högskoleprovet. Jag började fundera, i mitt eget stilla sinne, på om det kanske börjar bli dags att äntra skolbänken, igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar