fredag 4 juli 2014

Fredag, v. 27


Teenage Mutant Ninja Turtles
På kvällen efter att jag slutade dundrade jag ner med Klara till stormarknaden. Jag brukar [tyvärr/alltför?] ofta vara stenhård när[!] hon tjatar om leksaker, så nu fann jag det då plötsligt inte bättre än att bevilja Klaras önskan. På något subliminalt plan kanske jag blev påverkad av att det var just min egen favorit som hon pekade på. Ja, jag var minsann alltid Leonardo när jag och min kompis lekte på byggarbetsplatserna, när vi var barn. Han var Donatello, och så lekte vi med attiraljer som vi fann. Jag kommer aldrig att glömma.


Grillning
Grillningen blev det alltså därefter. Rå korv och kött och majskolvar, just som vi alltid gör. Nu gick den sista dieseln åt till antändningen. Oj oj oj, vi måste alltså se till att köpa mer diesel, till nästa grillning.


Bishop's Arms
Efter maten fick jag skjuts in till stan var jag hade stämt träff med en arbetskamrat. Vi slog följe och gick och satte oss på Bishop's Arm var vi drack två öl vardera och pratade om ungefär allt mellan himmel och jord. Det var trevligt, allt som allt. Detta sociala event avrundades av att vi fick bevittna något som min vän skämtsamt kallade för "tempo". Nå, minst en berusad restaurangbesökare, en bartender, och flera ordningsvakter var i alla fall inblandade i det tumult som uppstod. Oj oj oj. Jag och min arbetskompis tog avsked och skildes åt. Jag tog sedan en cykeltur ut till en vän norr om stan, var jag spenderade ytterligare några timmar i tv-soffan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar