torsdag 3 juli 2014

Torsdag, v. 27


Inköpen
Två stycken T-handtag (1/4 respektive 1/2) samt ett rejält bygellås blev dagens inköp. De förstnämnda hade röd prislapp vilket naturligtvis gjorde affären ännu trevligare. Jag har alltid varit lite svag för röda prislappar.


Mustaschen försvinner
Det var kring lunchtid som jag stod i badrummet och skulle göra mig fin. Jag tog först fram saxen och började klippa lite i min mustasch. Då plötsligt slog det mig att jag inte såg riktigt klok ut. Det var som en totalt misslyckad mopedmustasch, i motsats till en sådan fyllig svart mustasch som exempelvis män från arabvärlden lätt utvecklar. Usch och fy, tänkte jag, och snabbt var den sedan borta från mitt lilla ansikte.


Fiske förbjudet på Nydala
På kvällskvisten åkte vi till Nydala och tittade. Klara tog med sin håven för första gången för i år, och visst var jag tvungen att ta ett foto när vi gick ut mot bryggan, då en stor skylt annonserade att fiske var strängt förbjudet. Vi hade givetvis aldrig för avsikt att fiska, utan det var mest fjärilar vi tittade efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar