torsdag 19 juni 2014

Torsdag, v. 25


Inköpet
Det var faktiskt inte idag utan igår onsdag som jag la märke till att ett litet (1/4") spärrskaft hade fått nedsatt pris på hyllkanten. Endast trettionio kronor. Som hittat. Alla vet sedan också just hur svag jag är för röda prislappar, så detta blev alltså gårdagens givna inköp.

Förvisso använder jag i regel bara 1/4" spärrskaft för bits (sällan hylsor) men likväl kan den komma till användning. Det lutar starkt åt att den här åker till den primära verktygslådan. Nå. Jag får medge för mig själv att det har kommit till en lite virrig situation där den primära/sekundära och mobila verktygslådans gränser sakteligen håller på att suddas ut. Nåväl. Tio års garanti sitter heller aldrig fel.


Sällskapet
På kvällskvisten åkte jag, Alexander och tjejerna iväg på utflykt. Först på Coop Forum var vi köpte godis och pizza, och sedan åkte vi hem till Tobias. Vi blev sittande i hans hörnsoffa ett bra tag, och sedan åkte allesammans ut till oss. Vi blev sittande i soffan ett bra tag, denna sena kväll innan midsommarafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar