onsdag 30 april 2014

Valborgsmässoafton, 2014


Djursjukhuset
När jag hade slutat för dagen hade jag den stora lyxan att bli hämtad utanför dörren. Två tjejer satt i bilen och väntade på mig, men vi skulle bli fler. Vi dundrade snabbt hem och hämtade den orangea katten, och färden bar sedan till Djurkliniken, var Ingrid hade lyckats få någon slags klämtid.

Enligt min hustru hade det först varit tal om en kostnadsfri snabbdiagnos av ev. sjukdomstillstånd, som hon då liksom hade halat till sig. När vi väl var på plats tog det dock bara en kvart och sedan var Gustaf chipmärkt och vi var 465 kronor fattigare på bankkontot. Just typiskt. Nå, vi älskar ju katten.


Valborgsgrillningen
På kvällen blev det grillning, och jag tar inte äran för att vara chef. Nej, min älskade hustru visade var det blå skåpet skulle stå, och hon gjorde det med bravur. Kött, grönsaker, och svamp. Allt grillades snyggt på den nya klotgrillen. Aj, va' gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar