måndag 24 mars 2014

Måndag, v. 13


Byggnadsmästaren
När jag kom hem möttes jag av denna syn. Klara hade enligt utsago byggt med klossarna enligt ritningen på paketet. Wow. Här hade vi en blivande byggnadssnickare, eller motsvarande.


Inköpen
På eftermiddagen åkte vi ut till ÖoB med prisvärd kattsand som primärsyfte. Jag fick med mig en slipsvamp och en flaska schampo från Adidas. Tjugo kronor betalade jag för en ändå hyfsat rejäl flaska. Acceptabel kurs, i min mening.


Käket
På kvällen blev det pasta med en härlig sås av tonfisk, här tydligt toppad med rå vitlök. Schysst käk. Jag och Ingrid åt ofta det här förr i tiden, men av någon anledning rann det ut i sanden och det här var första gången på år(!) som det serverades. Ett kärt återseende av en briljant maträtt, om någon frågar mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar