lördag 22 mars 2014

Lördag, v. 12


Laserpasset
När jag slutade gjorde jag en liten affär, nämligen ett laserpass. Jag vet inte riktigt när jag kommer att ha nytta av det. Kanske nån gång när jag vill hänga upp en tavla rakt. Nämen, schysst med gradskiva för att t.ex. lägga upp diagonala vinklar efter vägg. Jag vet förvisso inte på rak arm riktigt när jag kommer ha nytta av detta. Ja, kanske när jag ska experimentera estetiskt med hyllor, någon gång i framtiden. Låt mig återkomma till detta, när det är dags.


Thaibjudningen
På kvällen var vi bjudna till svärföräldrarna på middag i vietnamesiskt tema. Ölen var förvisso thailändsk, då Systembolaget tyvärr hade gått bet på Vietnam i sitt sortiment. Nåväl. Det blev en trevlig kväll med ett gäng gäster. Det var en slags tunna wraps i nåt mycket tunt material som var bas för detta käk, och jag åt så det stod härliga till. Glass med jordgubbar i samråd med svart pressokaffe blev till efterrätt. Mums.

Klockan hade hunnit bli rätt mycket när jag avfyrade en selfie med Ingrid i bihang, varvid vi dundrade iväg ut till Tobias och hämtade hem Ted Gärdestad. Ingrid påpekade att min — enligt henne subliminalt valda — fotografiska disposition här speglade mitt ego väldigt väl. Någonstans kanske jag ger henne några poäng för det utlåtandet. Hon är alltför skön, min hustru. Om man har möjlighet ska man lyssna på "Seem dem coming" med Gentleman, gärna med ganska rejält tryck i högtalarna.


Avrundningen
Innan vi återvände till svärföräldrarna dundrade vi förbi McDonald's och köpte varsitt mål. Vi hade förvisso ätit utav bara den, men nånting klassiskt fett och sliskigt går alltid hem, i synnerhet sent på en lördagskväll. När vi sen då klev in i huset på Berghem hade Klara hunnit slockna. Vi bar in henne i bilen och åkte hem. Klara lades i säng och jag och Ingrid dukade upp i vardagsrummet med vårt medhavda käk från Maccy D's. Nu unnade sig även Ingrid en kall öl. Välförtjänt, efter den långa kvällen, tycker jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar