söndag 26 januari 2014

Söndag, v. 4


Utseendet
Jag vet uppriktigt sagt inte om jag tog en 'selfie' eller om det var Ingrid som plåtade mig, men jag blev i alla fall nöjd och tycker att jag speglas bra i detta porträtt. Ingrid hade dessutom stylat mig lite med hårspray. Häftig tidsenlig look, om jag nu får be. Glasögonen är tidlösa, men visst känns jag lite som en klassisk kriminalare.


Svärföräldrarna
Det var söndag, och alla vet vad som gäller då. Just det. Svärföräldrarna på Berghem. Värme, kärlek och oerhört god mat. Till efterrätt fick vi glass men Klara fick dessutom sådana runda chokladbitar som kommer på rulle. Jag fick genast återkopplingar till min barndom. Min kära gamla mormor brukade ge mig en sådan där rulle vid några tillfällen när hon tyckte att jag hade förtjänat det. Överlämnandet skedde i nio fall utav tio i hennes röda Golf. Jag kommer ihåg min barndom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar