lördag 25 januari 2014

Lördag, v. 4


Hemkommen
Här har jag slutat för ganska precis en timme sedan, och finner mig ljuvligt uppkrupen i soffan. Gustaf har hoppat upp och lagt sig på mig. Här ser man väldigt tydligt hur enorm han är. Man ser även en bit av lilltjejen, som ligger skavfötters med mig.


Middagen
Köttfärssås med bland annat morötter, och efter att jag hade dokumenterat tallriken slog det mig att jag hade glömt såväl ölen som den rivna osten, vilket gjorde att åskådaren lätt tappar helhetsperspektivet. Så, det slutade med två bilder.


Modelleran
Efter maten blev köksbordet en lekplats för modellera. Vid ett tillfälle gjorde Ingrid ett jätteroligt pruttljud i samband med att hon tryckte ut lera genom den där apparaten. Jag skrattade och ville nyttja Snapchat till att sprida det, men hon tyckte inte att det var lika roligt en andra gång. Jag kunde i viss mån ändå instämma, eller åtminstone förstå hur hon tänkte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar