torsdag 17 oktober 2013

En gigantisk iPad


Denna torsdag inleddes med arbetsplatsträff. Sedan hade jag ett break på tre timmar. Jag och en god kollega tog då en tur ut till Laitis och kikade på deras sortiment av extraljus. Efteråt följde jag med Per till hans kontor vid Umestans företagspark. Ja, min kollega Per är storfräsare. Kontor, visitkort, och hela det köret. När vi var där visade Per nåt som skulle visa sig sinnessjukt mäktigt. Vi snackar om vad som kan tänkas som en 70 tums iPad. Ja, en gigantisk panel med touch. Per kopplade in sin MacBook och sedan var det bara att jobba med den speciella pennan. Man kunde rita, skriva, och skapa i största allmänhet. Jag var imponerad. Sånt här gillar jag. Min kollega är väldigt Apple-vänlig, och någonstans i mitt stilla sinne frågade jag mig själv om det fanns Android-mjukvara att tillgå för den här gigantiska maskinen. Förmodligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar