fredag 18 oktober 2013

Afterwork


Det blev tveklöst en fartfylld fredag. Först en lång dag i skjortan, från sju på morgonen till sex på kvällen. Sedan skulle vi gå ut och käka på TC med ett annat jobb klockan sju, och på timmen däremellan skulle jag hinna handla dryck inför morgondagens mustaschfest, och rimligtvis också hinna byta kläder. Mina älskade tjejer gjorde detta möjligt genom att stå utanför MVG klockan sex. Vi dundrade snabbt till Strömpilen, och sedan hem, var jag drog en hastig raggardusch och drog på mig ett schysst plagg och ett par passande jeans. Kvart i sju på kvällen stod jag redo på Vasaplan, i väntan på resten av sällskapet. Det blev en trevlig kväll. För somliga skulle den fortsätta i festens anda, men då jag skulle upp och jobba lördagsmorgonen därpå stannade det på två Mariestad för min del. Just ja, entrecoten fick fem stjärnor av fem möjliga. Riktigt mör var den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar