fredag 26 juli 2013

Fredag, v. 30


Lunchen
När jag hade lunch passade jag på att slinka in på Konsum Matcity, var jag genast kröp in till hörnet och kastade ett getöga på 'lömska hörnan' var de snart passerade artiklarna samlas. En liter — annars dyrt — hälsofil som slumpades för en spottstyver fann mitt intresse. En stund senare fann jag mig själv sväljande. Det var riktigt kallt och gott.


Nydala
Framåt kvällen — när jag hade klivit av för dagen — styrde vi kosan mot Nydala. Väderleken var perfekt, och det här var stället är som bekant det enda helt godkända stället inom Umeå kommun var heta sommardagar avnjutes. Så, situationen var helt al-right, och jag mådde gott i tjejernas samvaro. Klara tog sig givetvis ett dopp också.


Middagen
Den här fredagen skulle toppas av Ingrids potatisgratäng med nötbit, just the way I like it.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar