torsdag 25 juli 2013

Torsdag, v. 30


Tjejerna
Jag kunde definitivt ha det sämre.


Torktumlaren
För en tid sedan uppgraderades ju tvättmaskinerna och torktumlaren i kvarteret, med en ny tvättstuga med hypermoderna vitvaror. Tvättmaskinerna är laddade med såväl tvättmedel som sköljmedel, och doserar själv, och torktumlaren är snabb. Något som är nytt är filterbehållaren till torktumlaren. Med de gamla maskinerna drog man ut en plåtlåda under maskinen, och kunde sedan tömma denna på ludd. I dessa nya får man 'klicka' ut filtret, och sedan dra bort luddet. Jag är ju — stundtals — något av ett 'control freak', så jag brukar kolla status i luddfiltret innan jag startar torktumlaren; mest för att säkerställa kvalitet på torktumlingen. Den här gången möttes jag av en miserabel rapport, till följd av föregående brukare av tvättstugan. Suck. I proper anda rengjorde jag filtret efter h*n, och sparkade sedan igång min egen torktumling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar