fredag 28 juni 2013

Fredag, v. 26En ny digital assistent
Nu var det dags. Det är ganska precis ett år sedan jag gjorde min senaste hårdvarumässiga uppgradering. Det var då jag köpte min Galaxy W, en telefon som till en början gav mig fröjd, men som på senare tid mest har plågat mig på grund av sin fruktansvärda batteritid. Jag har någon gång då och då läst fräcka skämt om hur Android-användare beräknas gå runt med en nätadapter (laddare) i bakfickan, och därför tagit den låga driftstiden som skälig. Skåda nu min förvåning när jag körde igång min splitternya Galaxy Express och batteriet är halvvägs efter en hel dags måttlig användning. Jag kan inte med ord beskriva den känsla jag känner. Att jag sedan fått tillgång till det snabba 5GHz-bandet (som vår router också råkar sända på) och även 4G (som jag kan nyttja när jag nu kommer mig för att teckna ett abonnemang) gör inte saken sämre. Jag mår riktigt bra i detta. Varför har jag plågat mig själv med en plågsam digital assistent i ett års tid? Jag har inte en susning, det var Ove Sundberg som satt bakom rodret, hela tiden.


Livet på båten
På kvällen var det riggat för after work. Vi begav oss till Båten, vilken bjöd på en riktigt skön atmosfär. Bland annat spelades gamla klassiker från Kultiration, och jag gick givetvis igång, om än diskret. Allt som allt blev det en jättetrevlig kvällsevent. Det är kul när det anordnas lite galej 'utanför ramarna' nån gång då och då. Man känner sig liksom mer levande då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar