lördag 6 april 2013

Lördag, v. 14


Frukosten
Utan en rejäl frukost blir man orkeslös.


Lunchen
Det var inte igår jag åt Gorby's.


Godispåsen
Ingrid hade lyxat till det och köpt en påse med naturgodis. Klara uppskattade detta. Byxorna och tröjan matchade henne riktigt schysst, jaO.


Varmkorven
Vi drog förbi stormarknaden. Jag skulle köpa motorolja, och Klara skulle få varmkorv i baren. Jag gav henne ett löfte att om hon åt upp hela korven skulle hon få en Festis. Hon lyckades under matchens gång pruta bort brödet, vilket undertecknad slukade. Nå, resten fullföljde hon, och en Festis med smak av apelsin blev det till efterrätt. På väg mot rätt avdelning passerade vi leksakerna, och prinsessan lyckades minsann "Snälla" till sig ett paket med nåt som hon kallar för "gummisar", som tydligen dagmamma har. Små gummigrejer i en transparent plastboll. Skum artikel, och givetvis IMO skapligt överprisad. Nå, lyckligtvis sprang jag på en kollega, som helt från ingenstans handräckte mig en riktigt hederlig söndagstid, nämligen 7:45-16:00. Så, där var såväl motoroljan som "gummisarna" betalda. Wow, tänk att Ersboda kan vara så mycket mer än bara graffiti och månggifte.


Middagen
Klockan var över åtta på kvällen när middagen inmundigades, men bättre sent än aldrig, right? Det blev kyckling, och sockerdricka var vad som dracks. Det här var vår lördag. Det blev en tidig kväll därefter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar