söndag 20 januari 2013

TV: "Allt faller" (2013-)Ikväll har jag och Ingrid stegat inpå den här nya serien. Det var en 'plot' som skvallrade om svart humor i kombination med Johan Rheborgs medverkande) som fick mig att lägga krut på att kolla upp den. Det har inte snackats nämnvärt om serien, eller så är det bara jag som har missat det, men jag hade inget att gå på. Faktum är att jag inte ens hade snappat upp den lilla detaljen att ingen mindre än Jonas Gardell bar andra huvudrollen.

I alla fall, en äldre dam (spelad av Marie Göranzon) som för tankarna spontant till Cruella de Vil har tydligen mycket att säga till hon, för hon uppmanar på skarpen Gardell (som spelar sig själv) att samarbeta med Rheborg. Båda knäcker här extra inom stand-up. Så långt vi har sett hittills är främst Gardell motsträvig till samarbetet. Nå. De avsnitt vi har sett har kantats av svart humor hela vägen, och jag har skrattat genuint mer än bara en gång.

Jag rekommenderar alla som har liknande personlighet[er] som mig att kasta en blick på det här. De senaste avsnitten finns på TV4 Play, men de äldre försvinner fort, så ni får antingen teckna Premium eller söka på annat håll.

Recensioner:
@ Dagens Nyheter
@ Hallandsposten
@ Uppsala Nya Tidning
@ Arbetarbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar