måndag 28 januari 2013

Måndag, v. 5


Kungens namnsdag
Här hade jag och Ingrid just hämtat Klara för dagen. Det blev en liten paus vid en snöhög, och jag kan väl såhär i efterhand medge att jag var lite moppsig. Men ni vet hur det är.


Dagens inköpPå eftermiddagen trampade jag in till stan och gjorde drygt tre timmar i ärans tjänst. Avslutningsvis lite shopping. Det var egentligen bara batterier på min inköpslista, men så verkar 'den logistiska proppen' ha lossnat ifråga om de där vantarna för pekskärmar som varit slut (men ack så efterfrågade) under hela julen. Visst skulle det vara behagligt att kunna navigera den digitala assistenten i sträng kyla utan att behöva frysa fingrarna av sig. Sextionio kronor var inte särskilt dyrt heller. Jag slog till. Batterierna också, givetvis. Min främre strålkastare är nämligen sedan några dagars tid stendöd, och det känns inte som ett bra läge att åka på sexhundra pistoler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar