onsdag 2 januari 2013

HOWTO: Lägg lokalt väder på skrivbordet i Windows 7

Ikväll har jag skämtsamt bollat med min vän Alexander på sociala medier kring allt mellan himmel och jord, fast mest teknikaliteter. Jag kom av en slump att nämna den här lilla widgeten som följer med Windows 7, alltså den som gör att man kan se sin lokala temperatur på skrivbordet. Jättesmidigt, tycker jag. Dessutom är den i regel rätt pålitlig. Det är ju en barnlek att lägga dit den, men skämtsamt värre gjorde jag en instruktionsvideo. Som om det inte var nog fyllde jag under kvällen på med valbara undertexter, så att det blir begripligt på internationellt plan. Hur orkar jag? Tänker ni. Fråga inte, jag är som jag blev. Notera hur min hustru hela tiden sjunger i bakgrunden. Hon tycks också tro att jag talar för mig själv. Little did she know that I was recording this online video tutorial for a wide audience. Hoho. Så, som sagt, den här bjuder jag på. Håll tillgodo.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar