tisdag 1 januari 2013

TvättstuganIdag gick årets första session i tvättstugan ner. Jag har ju satt som nyårslöfte att rensa ut alla boxer shorts med rippad gren. Det är rätt många, kan jag tillägga. Jag är ju något av en Ove Sundberg, så jag har sytt de spruckna sömmarna gång på gång på gång. För hand, med nål och tråd. Nån gång när jag blir äldre ska jag försöka investera i en symaskin. Tänk er mig som skräddare. Nåväl. Tvättstugan var det alltså nu. Pass B var bokat mellan 16-19. Medan jag inväntade torktumlaren satt jag och bollade ord med min vän Alexander. Vi pratade om PHP, MySQL och WordPress. Jag fick ett litet problem att lösa. Jag snöade så klart in helt och hållet. Tack och lov lyckades jag annonsera en lösning i tid. Jag kom då att tänka på tvättstugan, och ser att klockan är 18:47. Skuttar snabbt iväg till tvättstugan, och loggar in med god marginal före den kritiska utlåsningen. När jag tagit ut tvätten ur torktumlaren öppnar jag som vanligt behållaren för ludd. En stor boll av ludd tar jag ut. Då merparten av mina kläder är såpass urtvättade att de inte luddar överhuvudtaget pekade allt på att den som tumlat kläder innan mig hade varit slarvig. Jag vill inte vara den som pekar finger här. I'm just saying.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar