fredag 25 januari 2013

Hamburgare, bad, och blåtand


HamburgareRiktigt schysst, och denna dag lyxade vi till det med sådan där smakrikt Friscobröd. Inte alls illa. Jag käkade rejält, och flickorna var också helt på.


BadkaretJag och prinsessan tog oss ett bad, denna härliga torsdag.


BlåtandenDet här blev dagens inköp. Nå, själva köpet gick ner i början på veckan. Det var när jag satt och kikade efter nåt schysst pris på en Bluetooth-adapter för PC. Jag hittade en 'BT013', av den tyska tillverkaren Logilink, på vilken priset nästan verkade för bra för att vara sant. Jag läste dock lite hastigt reviews, och kunderna verkade nöjda. Jag betalade bara drygt 8 €, med frakt och allt. Denna kväll gick jag upp på Ålidhems centrum och hämtade ut det rekommenderade brevet. Jag skulle ljuga om jag skrev att allt gick som på räls. Tillverkarna hade sparat in krut på drivrutiner, och med Windows egna Bluetooth stack har man t.ex. inte stöd för A2DP, vilket är det som gör så att man kan lyssna på musik trådlöst. Jag var tvungen att söka runt lite på Internet, men skam den som gav sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar