onsdag 23 januari 2013

Festligheter till helgen

Jag har vid ett tidigare tillfälle berättat om korrespondensen mellan mig och min nyfunna vän Martin Edlund, det var ju bara nu under juldagarna. Nu så sent som i helgen kom inviten. Ett maskeradparty. Jag tror aldrig att jag har varit på ett sådant i hela mitt liv. Okej, Halloween 2011 var visserligen de flesta utklädda, fast inte jag. Kände mig faktiskt som en outsider för att jag saknade utstyrsel den gången. Men nu känns det också spänt. Eftersom det finns ett tema kan jag inte bara dra en systempåse över huvudet med hål för ögon och mun. It simply won't fly. Jag är oerhört taggad, men det är nervöst.Vidare nu, så sent som idag onsdag kom ytterligare två rader på sociala medier, ungefär samtidigt. Det är min vän Emil, som faktiskt för väldigt länge sen meddelade att det med stor sannolikhet skulle bli kolifej på Stipendiegränd denna lördag. Nu har dessa två arrangemang kommit att sammanfalla. Jag står handfallen. Ironiskt utav Ödet att få två inviter inför den kommande helgen att hamna alldeles vertikalt klaff i klaff bland mina omnämningar. Ja, så är det, inget klippandet och klistrande behövdes alltså.Nå, vidare. Nu i måndags ringde en av mina uppdragsgivare. Jag fick tider både lördag och söndag den här kommande helgen. På söndag börjar jag i och för sig inte förrän elva, men det är en lång dag som följer, och att stå till ärans tjänst när man kanske inte är mer än en halv människa. Nja, tveksamt. Jag har lagt handen på hjärtat för mig själv och konstaterat att jag kanske helt sonika kommer bli tvungen att passa på båda arrangemangen. Jag har inte haft hjärta att informera någon av de berörda parterna, inte ännu. Jag sitter på det, så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar