söndag 30 oktober 2011

Vecka 43 & Halloween

Ännu en vecka så förflytit. Igår lördag var det dessutom Alla helgons dag, eller Halloween som det så läckert heter där vid landet i väst. Så. Denna dag var det stort släktkalas på Berghem, så flickorna var där hela kvällen. Som det kom -- för mig okända -- släktingar från rikets alla hörn kändes det lite väl häftigt, och jag höll låg profil hemmavid. Ej mindre skam för det, för min gode Häggkvist bjöd på bjudning.
Kollektivet B3 hade ordnat tillställning och arrangemanget visade sig ligga bara 100 meter från mitt hem. Jag hade bommat klädkoden totalt, men vid sexsnåret ramlade jag in, glad och taggad. Summa summarum var det en riktigt kul kväll. Jag kände inte alltför många, och eftersom jag är ganska blyg som person höll jag rätt låg profil, men jag tog istället sjukt mycket foton på alla hörn och vrår.Så nu idag, söndag. Oerhört tacksam över att vi åter simmar i CET+1. Visst inte, jag avskyr det faktum att det blir bäcksvart redan på eftermiddagen, men just idag var en timmes extra sovmorgon helt önskvärt. När gänget gjorde utgång igår valde jag strategiskt nog att istället gå och köpa ett superskrovmål på Baloos, gå hem, käka det, sen somna. Sagt och gjort.


Idag söndag vaknade jag första gången vid sjusnåret av en liten prinsessa som i det närmaste viskade "Pappa. Välling! Jag vill ha välling!". Kokade upp en sats, och några minuter senare sov jag åter djupt. Gladde mig i det faktum att Android fixar daylight saving av sig själv, så luren var redan i ordning.

Vidare idag, söndag, har jag gjort fyra grymt trevliga timmar i tjänstens ära. De gick av bara farten, som så vanligt är med just söndagar. Jag gjorde avslutningsvis slag i ett inköp; rosa (så klart) Skullcandy Uprock. Ska snart till att packa upp dom och provlyssna. Efter att ha läst diverse omdömen och recensioner har jag ändå hyfsat god känsla.

1 kommentar: