fredag 4 januari 2013

Årets första fredag


Avfärd
Jag och Klara beger oss iväg på en liten utflykt. Stiga Snowracer är med oss. Nånstans hade jag en idé om att vi skulle försöka få tag i Alexander. Klara ville gärna leka med Emil, och jag har tidigare skrivit en journalanteckning om att pojken hämtas från dagis klockan fyra på vardagar. När den här bilden tas är klockan fem över fyra. Snyggt jobbat, Calle.

Hyllan
Vi springer in i Alexander och Emil, och följer med dom hem. Mitt i allt lägger jag mig på vardagsrumsgolvet och tittar upp mot deras hylla. Jag tycker om den. Det är så många fack, var man kan ställa böcker och andra objekt. Hålen är kvadratiska. Vi får se när vi har vår egen vita hylla med kvadratiska hål, det ligger förhoppningsvis inte alltför långt borta i tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar