torsdag 27 december 2012

Julklappar och sovmorgon


Första utflykten
Vi hade legat och dragit oss länge denna torsdag, det ska vara sagt. Jag hade inget på min agenda förrän en bra bit in på dagen, och Klara är julledig från sin dagmamma, så man passade ju på. Här hade vi i alla fall tagit oss ut. Jag och Klara var skickade på uppdrag upp till Ålidhem Centrum med en kort inköpslista. Vi valde givetvis Stiga Snowracer som färdmedel. Innan avfärd klättrades det dock lite i snödrivan på gården. Skoja inte att det är drygt att plumsa i djupsnö när man inte har nån bra (tät) skarv mellan sko, strumpa, och byxans nedre ände. Ni vet säkert hur jag menar. Det eviga gisslet.

Lunchen
Pyttipanna. Tyvärr visade det sig att vitlökssåsen var slut. Jag brukar alltid köra rejält med aioli på denna lunch, sen svartpeppar och ketchup. Den här gången fick det då alltså bli endast ketchup och svartpeppar.

Långkalsonger
Dessa fick jag av Ingrid i julklapp. Det är ett par vita långkalsonger som ingen mindre än fotbollsspelaren David Beckham har designat. Jag vågar gissa att prislappen är därefter. Men titta så rejäla de är. Dubbelt lager för knäna, t.ex. Kan ni tänka er?

Agent 007
Den här deoderanten fick jag också av min älskade Ingrid. Tydligen är den brittiska agenten väldigt populär just nu, om det har något med Daniel Criag att göra vet jag inte. Nåväl. Jag fick då den roll-on ni ser här på bilden. Tacksamt.

Middagen
Korvstroganof. Jag tänker alltid tillbaka på skolmatsalen när jag äter den här rätten. Det bästa jag vet är när den är lite fyllig i konsistensen, om ni förstår hur jag menar.

Öronsnäckor
Det här var en av mina julklappar till Ingrid, om än den kom sent omsider, detta då jag inte fann den förrän den låg på ett rea-bord på annandagen. Just typiskt. Nåväl. Ett ekonomiskt dubbelpack är det som ni ser. En splitter följde också med. Ingrid valde de svarta öronsnäckorna, jag fick de vita. Det blir schysst att matcha mina nya vita långkalsonger, till exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar