onsdag 31 oktober 2012

Onsdag, v. 44


Middagen
Rikliga mängder riven ost ska man köra på det här, det blir schysst när osten liksom smälter in i maten. Märk mina ord; and _do_ try this at home.

Dagens köp
Jag köpte LED-snörbelysning i fjol. Jag fann en häromveckan, och de (2st) CR2032 som driver dioderna var fortfarande vid liv, om än det känns som att det är en tidsfråga innan det är kört. Jag fann inte den andra snör-belysningen, trots letande. Har kört med den klassiska dymo-drivna lyktan framtill, fast oron över bötfällning på grund av brist på belysning bak har funnits med i bilden, ända sedan det började mörkna nu i höstas. Ikväll slog jag till. Billigt och bra, även om tydligen den här framlyktan drar en hel del batterier. Jag fick trots allt både fram- och baklykta för under en femtiolapp. It's kind of as cheap as it gets, wouldn't you say?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar