tisdag 30 oktober 2012

Bibliotek & palt


Dagens för biblioteksbesök
Jag har länge eftersökt ett specifikt verk, och fått veta att det inte kan eftersändas från det bibliotek som har det inne. Jag har länge skjutit upp resan, men idag skred jag till verket, regn och rusk till trots. Destinationen var Grubbe, och här står jag då parkerad just intill ingången. Jag var iskall om fötterna när jag kom hem, ska nämnas.


Kvällens andra biblioteksbesök
Här med Klara på Ålidhemsbiblioteket. Hon älskar böckerna, leksakerna, allt. Hon är som en liten bokmal, vår lilla tjej.

Palt
Har käkat sådana bullar av riven potatis ända sedan jag var ett litet barn. De funkar faktiskt utmärkt, gärna med rikliga mängder smör, lingonsylt, och bacon till. Just denna gång saknades bacon, men det gick bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar