torsdag 25 oktober 2012

Torsdag, v. 43


Dagens första åtagande
Det är veckor och snudd på månader som jag känt att det är på tiden att byta borsthuvud. Idag tog jag tag i saken. Notera det äckliga klägget som runnit ner och koagulerat vid skaftets nedre infästning. Märk mina ord när jag säger att det är väldigt svårt att undvika att det byggs upp ett sådant lager över tid. Givetvis tog jag tag i saken och skrubbade bort det efter bytet av borsthuvud. Det är en fråga om service.

Lunchen
Idag blev det vegetarisk sushi, det var ett tag sen. Jag älskar faktiskt den här lådan, i synnerhet när man gör en schysst affär i den lömska hörnan.

Middagen
Den här har min hustru gjort ett par gånger nu. Den känns nyttig, rakt igenom. Det är pasta och varierande grönsaker. Sedan är det något som ger ett schysst tuggmotstånd också, nåt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Ska analysera maträtten djupare nästa gång jag ges möjlighet.


Robin
Det var när jag låg under täcket och prinsessan nattades som det flaggade på min lur. I displayen ser jag världens bästa Robin. Det är inte alls någon överdrift att säga att jag sken upp som en liten solstråle. Jag älskar när det flaggar på min telefonlur. Dessvärre har jag — som både mina vänner och släktingar är väl medvetna om — i dagsläget väldigt sällan möjlighet att ta emot faktiska röstsamtal. But, hey, it's the thought that counts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar